Usluge

Što točno mi radimo?

Što točno mi radimo?

Mi smo digitalna agencija koja primarno pruža usluge web dizajna i web developmenta. Specijalizirani smo za izradu web shopova. Našim dugogodišnjim iskustvom i znanjem možemo vam pomoći u boljoj prezentaciji vašeg branda te promociji i prodaji vaših proizvoda i usluga.

Izrada web stranica

Izrađujemo potpuno prilagođene CMS sustave i pri tome koristimo najnovije tehnologije i standarde, kako bi usluga ili proizvod na vašoj web stranici što lakše pronašao potencijalnog korisnika.

Izrada web stranice koji vaš posao zaslužuje

Detaljnije

Izrada web trgovina

Kao iskusni ecommerce developeri te štovatelji open source tehnologija radimo sa Open Cartom, ali i krojimo rješenja po mjeri, kako bi mogli isporučiti high performing E-commerce platforme.

Izrada web trgovina koje prodaju!

Detaljnije

Izrada web aplikacija

Razvijamo web aplikacije, tj. programska rješenja koja su potpuno prilagođena vašim poslovnim procesima, a kao takve vrlo su jednostavne za korištenje i unaprijeđuju poslovne procese unutar vaše tvrtke.

Izrada web aplikacija krojenih po Vašoj mjeri

Detaljnije

Branding & logo dizajn

Logo je osnovna grafička prezentacija vašeg branda. Logom započinje vaš poslovni identitet. Zato vaš logotip mora biti upečatljiv, lijep, jednostavan i prepoznatljiv.

Branding & logo dizajn - Izrada vizualnog identiteta

Detaljnije
Go to top