Branding & Dizajn

Vaš poslovni identitet utječe na svaki aspekt vašeg poslovanja i igra značajnu ulogu u cjelokupnom doživljaju koji će vaš kupac iskusiti s vašom tvrtkom. Snažan i dosljedan identitet kroz sve vaše komunikacijske i marketinške napore je prvi korak ka izgradnji vaše tvrtke i čvrstog imidža.

Izrada logotipa

01

Vaš logotip mora biti upečatljiv, lijep, jednostavan i prepoznatljiv!

Svi znamo da je prvi dojam najvažniji, a upravo je logo taj po kojem će Vas suditi. On je prva linija napada u vašem odredu prodaje, stoga se pažljivo osigurajte da zaista pokazuje ono što želite. Zbog mnoštva medija koji su danas dostupni, vaš logo se treba lakoćom prenijeti na uredski materijal, biljege, video, odjeću i ostali marketinški materijal.

AG media će surađivati s Vama kako bi odredili vaše ciljano tržište i kako bi stvorili po mjeri izrađen poslovni identitet koji istinski odražava vašu tvrtku. Razmotrit ćemo sve aspekte vašeg poslovanja, od proizvoda koje prodajete, do najsitnijih detalja.

UI/UX dizajn

02

Ima li razlike između user experience i user interface dizajna? Dizajna korisničkog iskustva i korisničkog sučelja. Usko su povezani pojmovi. Često se zamenjuju i mešaju, neki ih smatraju istom stvari, a zapravo su vrlo različiti. Oba, bilo da imaju veze s digitalnim tehnologijama ili s analognim proizvodima, zahtevaju neka tehnička znanja.

Koje boje bi trebao biti gumb koji će korisnik odmah primjetiti? Ili što bi bila zajednička tematska boja, oblik, font, struktura koja bi emitirala mladu energiju i privukla mlade korisnike? I pitanja o kojima trenutno možda i ne razmišljate.

Uz vaše vodstvo i podršku sigurno dolazimo do uspješnog rješenja!

Reklame, brošure, plakati

03

Dobar grafički dizajn bitna ja sastavnica pri izgradnji vaše tvrtke. To je prezentacija vaše tvrtke, njenih produkata i usluga. Ako je dobro napravljena, to je jednokratna, dugoročna investicija koja gradi uspješan imidž tvrtke i razvija njezin brend.

  • logotip, knjige standrada
  • memorandum, kuverta, posjetnice
  • katalozi, brošure, plakati
  • pozivnice i oglasi
  • godišnja izvješća
  • digitalna umjetnost
  • ambalaža
  • web sučelja
  • oslikavanje auta
  • uredski pokloni

SEO strategije, savjetovanje

04

Social Media Marketing (SMM) je dio internet marketinga koji se koristi društvenim mrežama kao marketinškim alatom. Pomaže tvrtkama doći do izravnih povratnih informacija od kupaca (i potencijalnih kupaca) što samu tvrtku čini pristupačnijom. Daje kupcima priliku diskutirati o raznim proizvodima vaše tvrtke pa se kupci osjećaju povezanijim i samim tim sklonijim kupnji vaših proizvoda i usluga. Social Media Marketing vodi ka izgradnji i održavanju odličnih odnosa sa svojim kupcima.

Facebook, Twitter, LinkedIn, YouTube, Google, Instagram… i lista se nastavlja. Kojom društvenom mrežom se služiti ovisi o specifičnostima vašeg posla i ciljevima koje želite postići u marketinškom smislu.

Nudimo Vam naše iskustvo u tom odabiru.

Portfolio - Branding & Logo dizajn

Pregled zadnjih radova

Kutina + Branding & Logo dizajn
LIVE IN - Real Estate Agency Branding & Logo dizajn
LoveVibe Branding & Logo dizajn

Imate za nas neki projekt?

Naši klijenti

Davor Pranic

"There was a good understanding of our needs and direction where we would like to go."

Davor Pranic Owner & Managing Director
Toyota Forklifts Croatia
Daniel Glavan

"They gave us a professional site that's easy to update."

Daniel Glavan CEO & Founder
Fortuna d.o.o.
Ksenija Kordic

"They have a huge e-commerce experience, and their prices are fit for us micro-entrepreneurs."

Ksenija Kordic Owner, Kteis
PolleoSport
Chipoteka
Toyota Material Handling
Links
Yves Rocher
AMDS Jeans
Balidoo
Antikvarijat Biblos
Kozo
Go to top