O nama

AG media - Web dizajn studio

Zašto odabrati baš nas?

Mi smo web dizajn agencija s višegodišnjim iskustvom, te naglaskom na izradu kompleksnih i unikatnih internet projekata.

Dugogodišnje iskustvo
01

S preko 17 godina iskustva i in-house timom izrađujemo cjelovita internet rješenja (B2C ili B2B) koja se ističu svojom brinom i dizajnom. Uz dugogodišnje iskustvo u izradi svih vrsta web projekata redovito se educiramo, usavršavamo kako bi adekvatno mogli usvajati i primjenjivati sve nove trendove u struci.

Nagrade i priznanja
02

Mnogobrojne nagrade i priznanja dokaz su našeg uspjeha te poticaj da budemo još bolji u danima koji dolaze. Neke od nagrada: Web Retailer Award 2021 - CATEGORY WINNER: Specialised stores & services, višestruki smo dobitnici VIDI WEB TOP 100 nagrade, Web Design Awards, Mowsnet Silver Award, GNK Dinamo - 8 najboljih webova Lige prvaka, pojavljivanje u Smashing Design Magazinu...

Tehnologije i trendovi
03

Kako uvijek pokušavamo biti u korak s najnovijim tehnologijama i trendovima u web dizajnu tako je svaki novi projekt prilika da to i pokažemo. Neki od trendova koje možemo očekivati u 2022 su: brzina, mobile first stranice, mikro animacije, video pozadine, asimetrični layout, geometrijski oblici i pozadine, single page dizajn...

17

Godina iskustva
OSNOVANI 2005.
Mi smo digitalna agencija koja primarno pruža usluge web dizajna i web developmenta. Specijalizirani smo za izradu web shopova.

tim

AG media

Našim dugogodišnjim iskustvom i znanjem možemo vam pomoći u boljoj prezentaciji vašeg branda te promociji i prodaji vaših proizvoda i usluga.

Tomislav Jureša
Co-founder and CEO
Filip Jankoski
Co-founder and Lead Developer

Imate za nas neki projekt?

Naši klijenti

Davor Pranic

"There was a good understanding of our needs and direction where we would like to go."

Davor Pranic Owner & Managing Director
Toyota Forklifts Croatia
Daniel Glavan

"They gave us a professional site that's easy to update."

Daniel Glavan CEO & Founder
Fortuna d.o.o.
Ksenija Kordic

"They have a huge e-commerce experience, and their prices are fit for us micro-entrepreneurs."

Ksenija Kordic Owner, Kteis
PolleoSport
Chipoteka
Toyota Material Handling
Links
Yves Rocher
AMDS Jeans
Balidoo
Antikvarijat Biblos
Kozo
Go to top