Izrada web trgovina

S preko 15 godina iskustva i in-house timom izrađujemo cjelovita E-commerce rješenja (B2C ili B2B) čija je glavna značajka snažan online Content Management System koji jednostavno prodaje.

Zatražite ponudu

Glavne značajke web shopa koji prodaje

Naše e-commerce rješenje sadrži sve najbolje od standardnih funkcionalnosti i potpuno je modularan. Naš tim će razgovarati o vašim potrebama i prilagoditi rješenje koje odgovara vašem brandu i zadanim ciljevima.
Feature Icon

Prodaja na svim uređajima

Web trgovina koja je optimirana i za desktop računala te mobilne uređaje i tablete (responzivni dizajn), jednostavno ima veliku prednost nad konkurencijom.

Feature Icon

Do blagajne, brzo!

Koristeći najnovije tehnologije i standarde, imat ćete brzu web-trgovinu koja korisnicima omogućuje da od pregleda do naplate dođu za nekoliko sekundi!

Feature Icon

Robusne mogućnosti proizvoda

Bez obzira prodajete li proizvod samo sa osnovnim karakteristikama ili sa pregršt atributa i posebno skrojenih opcija, naš e-commerce sustav to odrađuje s lakoćom.

iphone
Feature Icon

Lako upravljanje sadržajem

Kroz dobro osmišljen sustav za upravljanje sadržajem (CMS), možete jednostavno ažurirati stranice, kategorije, proizvode, članke, postove, bannere itd.

Feature Icon

Snažan marketinški paket

Od naprednih SEO prilagodbi do pokretanja promocija, naša rješenja vam pružaju skup moćnih marketinških alata. Pokrenite BOGO akcije i ostvarujte veće prihode.

Feature Icon

Modularnost i proširenja

Uz rast prodaje raste i potreba za raznim proširenjima i modulima. E-commerce sustav koji se bazira na Open Cart-u ili Laravelu predviđen je upravo za takve scenarije.

Imate za nas neki projekt?

Zatražite ponudu

Portfolio - izrada web trgovina

Kako uvijek pokušavamo biti u korak s najnovijim tehnologijama i trendovima, tako nam je svaki novi projekt prilika da to i pokažemo.
Go to top