Izrada web stranica

S preko 13 godina iskustva i in-house timom, izrađujemo moderne web stranice sa individualnim pristupom svakom projektu i primarnim fokusom na korisnike vaših usluga.

Zatražite ponudu

Proces razvoja i izrade web stranice

Postoji nekoliko koraka u procesu izrade i razvoja web stranica. Iako proces varira ovisno o složenosti projekta, osnove uvijek ostaju iste.

1. Prikupljanje informacija

Prvi korak u osmišljavanju uspješne web-stranice je prikupljanje informacija: svrha web stranice, ciljevi web stranice, ciljna skupina korisnika, sadržaj za web stranicu.

2. Planiranje izrade

Koristeći informacije u prvoj fazi sastavljamo plan izrade web stranice. Nakon izrade mape stranice razvijamo navigaciju i donosimo odluke o upotrebi tehnologija.

3. Dizajn

Treći korak je dizajn same internet stranice koji se radi sa fokusom na korisnike iste. Prvo se izrađuje layout index stranice a nakon konzultacija s klijentom i ostatak.


4. Programiranje i razvoj

Nakon ovog koraka dobijamo posve funkcionalnu web stranicu. Temeljem elementa dizajna svi elementi strance su iskodirani i ubačeni u CMS, te optimirani za mobilne preglednike.

5. Testiranje i isporuka

U ovom optimiramo detalje i testiramo vašu web stranicu na raznim uređajima i preglednicima. U dogovoru sa vama stranicu postavljamo na web server i onda je javno dostupna.

6. Održavanje

Nakon postavljanja web stranice možemo za vas brinuti o daljnjem postavljanju sadržaja, izradi bannera i landing stranica za kampanje te ažuriranje verzija cms-a.


Imate ideju za neki projekt i treba vam online podrška?

Zatražite ponudu

Web dizajn portfolio

Kako uvijek pokušavamo biti u korak s najnovijim tehnologijama i trendovima, tako nam je svaki novi projekt prilika da to i pokažemo.
Go to top