Izrada Web Aplikacija

Želite aplikaciju koja će komunicirati sa kupcima? Ili možda onu koju ćete koristiti unutar svog poslovanja za poboljšanje produktivnosti?

Zatražite ponudu

Želite upravljeti podacima i procesima?

Vrtoglavi rast i razvoj web aplikacije trebaju zahvaliti činjenici da su dostupne u bilo koje vrijeme s bilo kojeg mjesta, kako s računala tako i s mobilnih telefona. Osim toga, web poslovne programe nije potrebno periodički nadograđivati na svakom računalu s kojeg im se pristupa, jer im se pristupa identično kao i ostalim web stranicama, s bilo kojeg računala putem internet browsera.

Imate ideju za neki projekt i treba vam online podrška?

Mi ćemo znati što vam treba. Tu smo da vam pomognemu u tome!

Zatražite ponudu

Nudimo potpuna rješenja prema vašim potrebama

Kakvu aplikaciju želite? Onu koja će komunicirati sa kupcima ili možda onu koju ćete koristiti unutar svog poslovanja za poboljšanje produktivnosti?

Web Aplikacije

Izgraditi ćemo vam sustav koji će raditi u vašu korist i pružiti ćemo vam podršku na tom putu. Ovo su aplikacije skrojene prema vašim potrebama.

API razvoj

Stranice poput Amazona, Ebay-a, Jeftinije.hr, njuškala… i mnogih drugih bi bile skoro pa nemoguće ili bitno drugačije bez dobro organiziranog i strukturiranog API-ja.

PWA (Mobile) Aplikacije

Progressive Web Application (PWA) je online aplikacija koja se ponaša i ima sva svojstva nativne iOS ili Android aplikacije. Jedna aplikacija za sve uređaje.

Mikroservisi

Imate tvrtku koja ima širok spektar poslovanja? Amazon, Netflix, YouTube, SoundCloud… su među prvima koji su usvojili ovu arhitekturu i način distribuiranja.

Go to top