Sve na jednom mjestu

Web hosting i izrada web stranice na jednom mjestu

Osim svim našim primarnim uslugama kao što su izrada web stranica, programiranje (CMS), grafički dizajn, veliku pažnju pridajemo i web hostingu. Stabilan, brz server (jedna vrsta računala) je bitan za SEO i za korisnike vaše internetske stranice. Također je bitan i kada šaljete e-mailove.

Što je web hosting

Web hosting je nešto bez čega Internet ne bi ni postojao. Svaka web stranica, gdje god i od bilo koga izrađena, mora negdje fizički postojati. Web hosting se sastoji od posebno izrađenih računala inače zvanih serveri i tehničara koji ih održavaju 24/7.

Svaki djelić informacije koji čitate ili pišete prolazi kroz golemu infrastrukturu sačinjenu od stotine kilometara kabela, satelita i WIFI odašiljača, od točke A (server) do točke B (vaš internet preglednik).

Sve na jednom mjestu

Naše iskustvo govori da je najbolja opcija za vas da na jednom mjestu imate autore web stranica i pružatelje web hostinga.

Zašto?

Vrlo jednostavno. Ako nešto ne radi, npr. na web stranici, (konkretno nastala je greška u CMS-u ili HTML-u), to ne znači da je web hosting uzrok problema. Ili obrnuti scenarij.

Ako se dogodio hakerski napad na server, to znači da je problem možda u usluzi web hostinga ili je aplikacija web stranice nedovoljno sigurnosno zaštićena.

U slučaju da ste primatelj svih usluga iz jednog poduzeća, problemi se brže i jednostavnije rješavaju, a to je ono najbitnije. Manje potrošenog vremena na telefoniranje, e-mailanje i stresa za vas.

Ograđivanje od nastalih problema ili prebacivanje odgovornosti događa se u slučaju kada su u pitanju dvije različite poduzeća pružatelji usluga. Rotirajuća vrata su česti scenarij, što produžava vrijeme rješavanja problema, a time i smanjenje profita, pogotovo ako je u pitanju web shop – svaki sat ili dan u kojemu je vaša web stranica offline je gubitak za vas.

Zovete autora web stranica ili tehničara za web hosting ovisno o vašem poimanju njihova područja rada. Vi kao klijent ne morate znati što i gdje je uzrok problema, ono što znate je da želite rješavanje problema bez velike filozofije.

To smo doživjeli i iz perspektive klijenta i pružatelja usluga. Nikome nije ugodno kada se nađe u takvoj situaciji.

Bez da uopće iskusite slične i nepotrebne scenarije, pokušajte naći usluge kao što su izrada web stranica i njihovo održavanje na web hostingu na jednom mjestu - a upravo mi to nudimo.