Zašto MODX?

MODX?

Više od 100 000 stranica napravljenih u MODX-u

Tisuće tvrtki i organizacija iz cijelog svijeta imaju izrađene stranice na MODX platformi. Saznajte zašto :-)

Sadržaj caruje

Svaki dizajn koji je rađen s namjenom da bude na webu u MODX-u možete postaviti s točnošću od jednog pixela. Možete imati različite stilove za svako web-poglavlje ili čak u istom odjeljku za različitu ciljnu stranicu: landing-page, Facebook stranicu, mikro stranicu, blog, ekstranet odjele ili stranicu s više različitih brandova.

Radi za vas

MODX s lakoćom preuzima bilo koji dizajn i sadržaj. Za razliku od drugih CMS-a, on vas ne prisiljava da usvojite inženjersko-dogmatski pogled na to kako bi vaše web stranice trebale izgledati i biti organizirane.

Jednostavan za korištenje

Svakodnevno upravljanje web stranicom putem MODX Managera pruža bezbolno i intuitivno iskustvo koje omogućava brze promjene te stvaranje novog sadržaja od strane osoba s malo tehničkog znanja ili bez njega. MODX Manager se može u potpunosti prilagoditi i tako ponuditi posebno skrojeno sučelje za sve administratore i urednike sadržaja.

Neovisan o tehnologiji primjene

Većina sustava za upravljanje sadržajem je podređena određenoj tehnologiji koja limitira vaše opcije kada se stvari počnu mijenjati. Ne i MODX. Koristite bilo koju od najnovijih front-end tehnologija kojom želite kvalitetno prezentirati sadržaj za vašu publiku. Koristite back-end infrastrukturu koja odgovara vašoj organizaciji, bilo Linux ili puni Microsoft paket s Active Directory-em za Microsoft SQL Server.

Neovisan o vrsti uređaja

Zato što MODX nikako ne ograničava sam prikaz sadržaja, vaše web stranice će se pokretati savršeno, bilo na računalu, tabletu, pametnom telefonu, Chromebooku ili bilo čemu što dolazi u budućnosti, a uz to biti i print-friendly.

Globalan

Prilagodba i prijevod sadržaja za različite regije. Omogućite regionalnim uredima da upravljaju sadržajem koristeći lokalni jezik sučelja.

Visoka razina sigurnosti

Kontrola pristupa objavljenog sadržaja za razne skupine korisnika koje su potrebne kod npr. portala za klijente, ekstranetu i intranetu i to sve iz jednog upraviteljskog (administratorskog) sučelja. Ograničite urednicima i upraviteljima sadržaja njihovo precizno područje odgovornosti. Ne samo da MODX dobro osigurava sadržaj, nego ima i neusporedivo veliku razinu sigurnosti same aplikacije.

Prilagođen tražilicama

Ne samo da je MODX prilagođen internet pretraživačima nego se može reći da im je on krvni brat koji svojom lojalnošću hrani internet pretraživače svim podacima za kojima oni žude. Kako se u svijetu internet pretraživača odvijaju stalne promjene tako ste s MODX-om uvijek u koraku s najnovijim trendovima.

MODX SEO CMS

Ekonomičnost s podrškom

MODX ne naplaćuje naknadu za licencu. Vaš projekt može biti implementiran povoljno (ovisno o zahtjevima) i biti u potpunosti podržan od strane MODX-a i njihove mreže profesionalaca.

Više o MODX-u na njihovim službenim stranicama: modx.com