Facebook oglašavanje

Facebook oglašavanje

Facebook ima preko 1 milijardu korisnika, od toga je 1,6 milijuna, odnosno 35,86 % građana RH.

Zašto se oglašavati putem Facebook-a?

Gore navedene brojke govori same za sebe, zar ne? Facebook je odličan način da potencijalne kupce povežete sa svojim brandom. Vrlo lako možete povećati lojalnost kupaca i samu prodaju, povezati se s novim potencijalnim kupcima i doći do vrijednih podataka o njihovim navikama.

Zašto odabrati baš nas?

Mi ćemo vam pomoći da dođete do korisnika koji će se s vrlo velikom vjerojatnošću identificirati s vašim brandom. Facebook omogućuje odabir, vrlo detaljno i usko ciljanje publike, koja će samim time vrlo vjerojatno reagirati na taj sadržaj ako je sve dobro napravljeno.

Facebook oglasi

Facebook oglasi omogućuju vam da promičete web stranicu, neki događaj ili jednostavno potaknete potencijalne klijente na "lajkanje" vaše Facebook stranice. Ključ uspjeha je usmjeravanje oglasa na relevantne korisnike na pravi način. Pustite nas da se brinemo o tome :-)

Facebook oglasi

Promovirane objave

The industrial internet of things brings a revolution to your way of production! Just imagine how easy cross-device data exchange could facilitate your life and optimize your business! All you need to do is to address us! Promoviranim objavama osiguravate da vaš sadržaj dopre do puno više vaših fanova nego inače. Komentiranjem, on će se distribuirati na mnoštvo njihovih prijatelja. Izradom sadržaja koji potiče dijeljenje možemo eksponencijalno povećati vaš doseg.

Promovirane objave