Izrada vizualnog identiteta

Stvaranje brenda

Vaš poslovni identitet utječe na svaki aspekt vašeg poslovanja i igra značajnu ulogu u cjelokupnom doživljaju koji će vaš kupac iskusiti s vašom tvrtkom. Snažan i dosljedan identitet kroz sve vaše komunikacijske i marketinške napore je prvi korak ka izgradnji vaše tvrtke i čvrstog imidža.

Vaša Internet stranica, brošure, oglasi i svi drugi materijali bi trebali biti tako razvijeni da ojačaju poslovni identitet i omoguće kupcima da se trenutačno poistovjete s duhom i porukom vaše tvrtke.

Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.

Web branding i dizajn 'novog' poslovnog identiteta

Identiteti tvrtki su se pojednostavili kako bi se bolje prilagodili užurbanom koraku ljudske kulture. Raspon pozornosti se smanjio. Internet, TV, video igre, oglašavanje i filmovi se neprestano unapređuju i postaju sve više nabijeni akcijom i zabavom kako bi se producenti izborili za pozornost.

Vaš identitet se ne smije isticati samo u tradicionalnom smislu, već treba imati jednostavan dizajn i poruku koja će ostati zapamćena u medijima. To je 'nova' potreba kod stvaranja branda a ona zahtijeva iskusne savjetnike za 'branding' i dizajnere cijelog paketa identiteta tvrtke kako biste uspjeli.

AG media će surađivati s Vama kako bi odredili vaše ciljano tržište i kako bi stvorili po mjeri izrađen poslovni identitet koji istinski odražava vašu tvrtku. Razmotrit ćemo sve aspekte vašeg poslovanja, od proizvoda koje prodajete, do najsitnijih detalja.

Logo

Ovo je osnovna grafička prezentacija vašeg branda. Logom započinje vaš poslovni identitet. Svi znamo da je prvi dojam najvažniji, a upravo je logo taj po kojem će Vas suditi. On je prva linija napada u vašem odredu prodaje, stoga se pažljivo osigurajte da zaista pokazuje ono što želite.
Zbog mnoštva medija koji su danas dostupni, vaš logo se treba lakoćom prenijeti na uredski materijal, biljege, video, odjeću i ostali marketinški materijal. Zato vaš logotip mora biti upečatljiv, lijep, jednostavan i prepoznatljiv.

Uredski materijal

Često greškom smatran dosadan i statičan. Međutim kako bi dalje utvrdili vaš identitet, pozabavit ćemo se kretanjem i napredovanjem. Pobrinite se da vaše poslovno As long as I combine my studying with my job, I needed a qualified help with my nursing research paper writing. These guys over here have met my highest expectations! I will contact them for sure in the future. dopisivanje promiče vaš poslovni identitet, od posjetnica i glava na službenim papirima, sve do kuverti . Svi oni su u paketu uredskog materijala i jednako su važni za vaš imidž.

Paket identiteta tvrtke - Izrada knjige standarda (posjetnice, memorandumi, koverte, letci, brošure, katalozi)

Je li to kutija koju možete poslati kupcu s logom vaše tvrtke otisnutim sa strane? Srećom…nije.

Mi naravno mislimo na paket čitavog poslovnog identiteta koji u detalje obrađuje sve aspekte vašeg imidža, od prihvatljivih fontova do varijacija loga za svaki mogući medij. Dosljedan identitet i poruka bitni su u stvaranju branda za vašu tvrtku.

Vaš paket poslovnog identiteta bit će vodič vašoj tvrtki prema vašoj marki i kako bi se ona trebala prezentirati u svakoj prilici.