O nama

AG media ukratko

AG media

Mi smo mlada (barem se osjećamo mladi) web agencija s višegodišnjim iskustvom. Od 2005. Godine, kada smo i osnovali tvrtku u malom gradu Kutina (Moslavina), uspješno napredujemo, učimo te pratimo nove tehnologije koje i koristimo. Iako imamo ured u Zagrebu, Kutina nam je ostala u srcu kao podsjetnik trenutka rođenja tvrtke.

Zašto odabrati baš nas?

Uz dugogodišnje iskustvo u izradi svih vrsta web projekata redovito se educiramo, usavršavamo kako bi adekvatno mogli usvajati i primjenjivati sve nove trendove u struci.

Obratite nam se s povjerenjem, jer svaki novi projekt je za nas novi izazov.

Mnogobrojne nagrade i priznanja dokaz su našeg uspjeha te poticaj da budemo još bolji u danima koji dolaze.

Neke od nagrada: višestruki smo dobitnici VIDI WEB TOP 100 nagrade, Web Design Awards, Mowsnet Silver Award, GNK Dinamo - 8 najboljih webova Lige prvaka, pojavljivanje u Smashing Design Magazinu...

Klijent (engl. client, njem. Klient, Kunde) je osoba koja povjerava vođenje nekih poslova drugoj stručnoj osobi, npr. vi nama.

Postanite naš klijent i bit ćete zadovoljni :-)

Kako uvijek pokušavamo biti u korak s najnovijim tehnologijama i trendovima u web dizajnu tako je svaki novi projekt prilika da to i pokažemo. CSS3, HTML5 i Responsive web dizajn su za nas već odavno standardi.

Kako bismo bili u mogućnosti odraditi svaki, pa čak i najzahtjevniji projekt, tu su naši mnogobrojni suradnici i tvrtke partneri:

Nemojte nas angažirati ako tražite prosječno.

Ako želite kvalitetu, koju vaš posao zaslužuje, kontaktirajte nas odmah.

Tko smo

 • Tomislav Jureša - CEO, Developer

  Tomislav Jureša

  CEO, Developer Co-Founder

  Tehnička podrška; čarobnjak za programiranje i guru za CMS; što god ga tražimo on magično napravi s lakoćom i u kratkom vremenu; ne voli sastanke i izbjegava konflikte; radi savršene tulume.

 • Izvor Simonović - Creative Director

  Izvor Simonović

  Creative Director  

  Grafički urednik; dizajner neuroumjetnik; dizajnom stvara fluidnu bajku koja harmonijski vizualno opušta neuro-puteve baš poput monotonalnih mističnih zvukova izraženih u bojama i oblicima.

 • Filip Jankoski - Developer

  Filip Jankoski

  Developer Co-Founder

  Brz kao strijela i oštar kao nož; ne živcira se iako ima ogroman stres i gužvu; efikasan u navalama multitaskinga koji mu leži kao na dlanu; ne voli konflikte i voli slušat dobru mjuzu dok radi.

Nemojte nas angažirati ako tražite prosječno.

Ako tražite kvalitetu koju Vaš posao zaslužuje, kontaktirajte nas.

Kontaktirajte nas